Suoraan sisältöön

Mökkiunelmia ja unelmamökkejä

Millainen on suomalainen mökkiunelma?

Pyysimme Laiturilla-facebooksivuston seuraajia jakamaan ajatuksiaan, kuviaan ja videoitaan siitä, millainen on heidän unelmamökkinsä tai mökkiunelmansa. Koostimme saamamme vastaukset tähän Laiturilla-foorumille. Onko joukossa ajatuksia, jotka liittyvät sinun mökkiunelmaasi tai unelmamökkiisi?

Monia erilaisia unelmia yhdistää yksi piirre: vesi. Suomalainen mökkiunelma sijaitsee veden äärellä, järven tai meren rannalla. Vaatimatonkin mökki käy, kunhan se on veden äärellä. Vesi rentouttaa, rauhoittaa, virkistää ja mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit. Mökki ja järvi - se on siinä.

Heräsikö ideoita tai haluaisitko jättää kommentin asiaan liittyen?

Jätä kommentti, esitä kysymys tai kerro oma ajatuksesi vapaa-ajan asumisesta. Kommentin voit jättää kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebook-, Twitter- tai Google-tililläsi tai luomalla tilin Disqus-palveluun. Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen kirjoittamalla nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitsemalla "Kommentoin mielummin vieraana" -kenttä ja lisäämällä sähköpostiosoittesi sänköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentointien yhteydessä.

Kommentoitaessa on hyväksyttävä Disqus-palvelun palveluehdot sekä yksityisyyskäytännöt.