Suoraan sisältöön

Savonlinna - Maisemasta mökkeilijöihin: kehittämistyön askelia

Kauniit maisemat ja järviluonto ovat edelleen hyvä lähtökohta vapaa-ajan asumiselle, mutta ne eivät yksin riitä. Hankekoordinaattori Panu Litmanen kertoo, mitä asialle Savonlinnassa tehdään

Mökkeilyllä on pitkä historia Savonlinnassa. Nähtävillä on mökkeilyn kehityksen koko kaari herrasväen huvilakulttuurista laajaksi kansanhuviksi, ympärivuotiseen käyttöön soveltuvine kakkosasuntoineen. Monelle mökki on tärkeä kiinnekohta elämässä, asuinpaikkakunnan ja jopa asuinmaan vaihtuessa.

Savonlinnassa otetaan askelia vapaa-ajanasukkaiden huomioimiseksi entistä paremmin ja järjestelmällisemmin. Osallistuminen maakunnalliseen kehittämistyöhön antaa mahdollisuuden oppia muualla jo tehdystä työstä sekä arvokasta tietoa siitä, mihin maailma on vapaa-ajan asumisen osalta menossa. Etsimme yhteisiä hiiliä, joihin puhaltamalla Etelä-Savon tulevaisuus on valoisa.

Heräsikö ideoita tai haluaisitko jättää kommentin asiaan liittyen?

Jätä kommentti, esitä kysymys tai kerro oma ajatuksesi vapaa-ajan asumisesta. Kommentin voit jättää kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebook-, Twitter- tai Google-tililläsi tai luomalla tilin Disqus-palveluun. Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen kirjoittamalla nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitsemalla "Kommentoin mielummin vieraana" -kenttä ja lisäämällä sähköpostiosoittesi sänköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentointien yhteydessä.

Kommentoitaessa on hyväksyttävä Disqus-palvelun palveluehdot sekä yksityisyyskäytännöt.