Suoraan sisältöön

Mikkeli

Mikkelin etätyötilat

 Mikkelin pääkirjastolla on neljä tutkijanhuonetta sekä neuvotteluhuone, johon mahtuu yhdeksän henkilöä. Neuvottelutilassa on videotykki ja tarjolla ilmainen wlan.
Varaukset: 050 311 7482mervi.kankkunen@sivistys.mikkeli.fi / kirjasto@sivistys.mikkeli.fi

HUB Otonkulmassa on tarjolla erikokoisia toimisto- ja työtiloja Mikkelin keskustassa, torin laidalla. Vaihtoehtoina on eri jäsenyyksiä: kymppikorttia, kuukausipaikkoja ja huoneita.
Varaukset: 040 502 0583saara@otonkulma.fi.

Original Sokos Hotel Vaakunan coworking-tilat - hotellin aulaan voi tulla hoitamaan työasioita, verkostoitumaan tai vaikka tekemään pienryhmätöitä, vaikka ei olisi hotellin asukas. Myynnissä kahvia ja virvokkeita, ilmainen wlan-yhteys sekä sähköpistokkeita. Muokkaamme jatkuvasti aulojen sisustusta esimerkiksi erilaisilla pöytävaihtoehdoilla palvelemaan paremmin coworking-asiakkaiden tarpeita.

Volat Oy tarjoaa kokous- ja työtiloja Mikkelin keskustan tuntumassa. Työpisteitä saatavilla yhden päivän vuokrauksesta kuukausivuokraan. Tiloissa onnistuvat kokoukset ja palaverit myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Lisätietoja ja varaukset verkkosivujen kautta.

Mikkelin yliopistokeskuksella oleva MUCin tutkijahotelli tarjoaa etätyötiloja tutkijoille.
Lisätietoja ja varaukset verkkosivujen kautta.

Anttolassa Nuotta52Sata-kylätalon tilassa Anttolan keskustassa voi etätyöskennellä.
Tiedustelut ja varaukset: Taina Korhonen 0500 641 707tainakorhonen50@gmail.com

Anttolassa Ollinmäen viinitilan huviloita voi vuokrata etätyöskentelyyn, vaikka päiväksi kerrallaan. Uniikit kohteet sijaitsevat Saimaan rannalla.

Haukivuorella Haukivuoritalolla (Keskustie 49) on mahdollista etätyöskennellä. Avaimen ja varauksen voi tehdä kirjastolla.

Ristiinassa sijaitsevien Mikkelin kaupungin vapaiden toimitilojen tiedustelut vuokraus@mikkeli.fi  Ristiinasta löytyy myös entisistä pankin tiloista etätyötiloja. (Liikekeskus, Brahentie 16)
Tiedustelut: ak-asunnot@emmika.fi / 0400 258 601.

Suomenniemellä Lounaskahvila Niementähti ylläpitää Metsätähdessä etätyötilaa yhteistyössä Suomenniemen aluejohtokunnan kanssa. Tilassa on nopea tietoliikenneyhteys, ulkoinen näyttö sekä värilasertulostin.
Varaukset täältä löytyvällä varauskalenterilla. Lisätietoja myös Lounaskahvila Niementähdestä, 040 022 8402 / niementahti@gmail.com.

Millainen mökkikunta Mikkeli on? Lue lisää täältä.

Kuva: Visit Saimaa